Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Malha FC zuifèe
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 18
weak Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Ziane Cherif trapt de bal weg. Dali kopt de bal weg. Daar is Amara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bouteflika rent richting de bal. Bouteflika haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mahiedienne trapt de bal weg. Baghdad kopt de bal weg. Klungelig pakt Amara de bal. Amara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Baghdad rent richting de bal. Dali onderschept slim de pass. Dali probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bouteflika, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bouteflika draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Malha FC - zuifèe 0:1

13e minuut.
Aruj rent richting de bal. Khelifa onderschept slim de pass. Amara bereikt de bal nog maar net als eerste. Khelifa rent richting de bal. Khelifa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Amara geeft een lange en hoge pass. Ziane Cherif bereikt de bal nog maar net als eerste. Amara verovert de bal door een tackle van achteren. Amara draait met de bal, schiet en ... Bendjedid maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Malha FC - zuifèe 1:1

22e minuut.
Koudri passt de bal in één keer door. Baghdad is nu in balbezit. Baghdad passt de bal met de wreef. Bouteflika bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouteflika schiet op doel. Mahiedienne bokst de bal weg.

36e minuut.
Aruj bereikt de bal nog maar net als eerste. Aruj probeert naar een medespeler te passen. Kab bereikt de bal nog maar net als eerste. Amara onderschept slim de pass. Amara haalt uit met een fantastische trap. Bendjedid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malha FC 45%, zuifèe 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Malha FC - zuifèe 1:1

55e minuut.
Baghdad passt de bal met de wreef. Slatni heeft problemen om de bal te vangen. Slatni speelt de bal door. Khelifa is nu in balbezit. Khelifa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Aruj probeert naar een medespeler te passen. Dali heeft problemen om de bal te vangen. Dali probeert naar een medespeler te passen. Bouteflika heeft problemen om de bal te vangen. Bouteflika schiet op doel. Mahiedienne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malha FC 49%, zuifèe 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Malha FC - zuifèe 1:1