Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wat usma
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 18.7
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Senouci passt de bal in één keer door. Zidane heeft problemen om de bal te vangen. Khoualed bereikt de bal nog maar net als eerste. Khoualed haalt uit met een fantastische trap. Zidane probeert de bal aan de voet te houden. Paal! Kebir heeft problemen om de bal te vangen. Akrour probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Kebir geeft de bal voor. Yahia is nu in balbezit. Yahia speelt de bal door. Khoualed bereikt de bal nog maar net als eerste. Khoualed schiet op doel. Akrour bokst de bal weg.

10e minuut.
Amani bereikt de bal nog maar net als eerste. Amani speelt de bal door. Seoudi rent richting de bal. Bentayeb verovert de bal door een tackle van achteren. Bentayeb haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Anka geeft een lange en hoge pass. Inworp. Abderrahmane zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zidane is nu in balbezit. Zidane geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Zidane passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Khoualed de bal. Senouci verovert de bal door een tackle van achteren. Zidane bereikt de bal nog maar net als eerste. Zidane haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Bedrici passt de bal met de wreef. Yahia is nu in balbezit. Bentayeb onderschept slim de pass. Bentayeb schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Klungelig pakt Amani de bal. Aït-Alia is nu in balbezit. Aït-Alia met een sublieme pass. Bedrici is nu in balbezit. Bedrici draait met de bal, schiet en ... Fahas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wat 47%, usma 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
wat - usma 0:0

49e minuut.
Bentayeb verovert de bal door een tackle van achteren. Bentayeb geeft een lange en hoge pass. Madani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bedrici rent richting de bal. Bedrici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
wat - usma 0:1

80e minuut.
Amani probeert naar een medespeler te passen. Aït-Alia is nu in balbezit. Aït-Alia met een sublieme pass. Bedrici is nu in balbezit. Bedrici draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wat 57%, usma 43%.
wat - usma 0:1