Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
usma wat
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.7
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Mediène geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kourichi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bentayeb is nu in balbezit. Bentayeb schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Messaoudi is nu in balbezit. Seoudi onderschept slim de pass. Messaoudi met een sublieme pass. Bedrici is nu in balbezit. Bedrici geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Zidane rent richting de bal. Aït-Alia is nu in balbezit. Zidane schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zidane krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Amani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bentayeb verovert de bal door een tackle van achteren. Bentayeb speelt de bal door. Bedrici rent richting de bal. Bedrici draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Attaf speelt de bal door. Inworp. Amani met de inworp. Kaci Said geeft een lange en hoge pass. Abderrahmane kopt de bal weg. Akrour probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Senouci geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abderrahmane zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zidane rent richting de bal. Zidane geeft een lange en hoge pass. Akrour bokst de bal weg.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mediène met de inworp. Amani rent richting de bal. Bentayeb verovert de bal door een tackle van achteren. Bentayeb schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Kourichi met de inworp. Aït-Alia geeft de bal voor. Messaoudi kopt de bal weg. Bedrici bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedrici schiet op doel. Fahas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: usma 50%, wat 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
usma - wat 0:0

48e minuut.
Senouci speelt de bal door. Madani rent richting de bal. Bedrici bereikt de bal nog maar net als eerste. Bentayeb bereikt de bal nog maar net als eerste. Bentayeb schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Seoudi is nu in balbezit. Seoudi geeft een hoge lob. Meriem rent richting de bal. Zidane is nu in balbezit. Zidane haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
usma - wat 0:1

59e minuut.
Anka geeft de bal voor. Inworp. Abderrahmane met de inworp. Zidane bereikt de bal nog maar net als eerste. Zidane geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Bedrici haalt uit met een fantastische trap. Saadane kopt de bal weg. Yahia is nu in balbezit. Bentayeb bereikt de bal nog maar net als eerste. Bentayeb schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Sansal rent richting de bal. Abderrahmane verovert de bal door een tackle van achteren. Abderrahmane passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zidane de bal. Zidane draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: usma 50%, wat 50%.
usma - wat 0:1