Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Malha FC louay
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Alloula geeft de bal voor. Aruj bereikt de bal nog maar net als eerste. Belhocine rent richting de bal. Yahia verovert de bal door een tackle van achteren. Yahia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Daar is Slatni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aruj is nu in balbezit. Slatni begaat een overtreding. Slatni krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Khadda rent richting de bal. Khadda geeft een lange en hoge pass. Amara bereikt de bal nog maar net als eerste. Amara haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Malha FC - louay 1:0

7e minuut.
Amine Aoudia rent richting de bal. Amine Aoudia passt de bal met de wreef. Amine Aoudia bereikt de bal nog maar net als eerste. Amara onderschept slim de pass. Amara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Malha FC - louay 2:0

28e minuut.
Baghdad passt de bal zonder na te denken. Abdelkader is nu in balbezit. Amine Aoudia onderschept slim de pass. Amine Aoudia draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Amine Aoudia de bal onder controle te krijgen. Wattar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Malha FC - louay 3:0

35e minuut.
Baghdad onderschept slim de pass. Bey bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baghdad. Baghdad krijgt een gele kaart.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bey zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ramdani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramdani geeft een hoge lob. Abdelkader kopt de bal weg. Mahiedienne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Yahia rent richting de bal. Yahia draait met de bal, schiet en ... Mahiedienne maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Malha FC - louay 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malha FC 64%, louay 36%.
Malha FC - louay 3:1

54e minuut.
Belhocine heeft problemen om de bal te vangen. El Mouhib rent richting de bal. Belhocine tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Belhocine krijgt een gele kaart. El Mouhib wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. El Mouhib kan niet meer verder spelen. Touil komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Amara rent richting de bal. Idir bereikt de bal nog maar net als eerste. Amara verovert de bal door een tackle van achteren. Amara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Malha FC - louay 4:1

59e minuut.
Touil is nu in balbezit. Belhocine rent richting de bal. Touil verovert de bal door een tackle van achteren. Touil haalt uit met een fantastische trap. Amara heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Amine Aoudia is nu in balbezit. Amine Aoudia passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Amine Aoudia de bal. Amara rent richting de bal. Amara haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Bouderbali probeert de bal aan de voet te houden. Hima probeert naar een medespeler te passen. Idir heeft problemen om de bal te vangen. Amara bereikt de bal nog maar net als eerste. Amara draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Doeltrap. Mahiedienne trapt de bal weg. Slatni kopt de bal weg. Amara rent richting de bal. Amara schiet op doel. Wattar bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Malha FC - louay 5:1

84e minuut.
Baghdad met een sublieme pass. Slatni bereikt de bal nog maar net als eerste. Slatni geeft een hoge lob. Amara is nu in balbezit. Amara draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malha FC 56%, louay 44%.
Malha FC - louay 5:1