Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
louay Malha FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
15 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 20.7
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Ramdani passt de bal in één keer door. Yahia bereikt de bal nog maar net als eerste. Khadda is nu in balbezit. Yahia verovert de bal door een tackle van achteren. Yahia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Liabes onderschept slim de pass. Liabes met een sublieme pass. Yahia bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahia haalt uit met een fantastische trap. Amara probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
louay - Malha FC 1:0

21e minuut.
Baghdad is nu in balbezit. Yahia onderschept slim de pass. Klungelig pakt Liabes de bal. Yahia is nu in balbezit. Yahia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
louay - Malha FC 2:0

25e minuut.
Yahia onderschept slim de pass. Yahia speelt de bal door. Liabes bereikt de bal nog maar net als eerste. Liabes schiet op doel. Na een snelle pass probeert Amara de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Amine Aoudia rent richting de bal. Achiou verovert de bal door een tackle van achteren. Achiou speelt de bal door. Amara is nu in balbezit. Amara schiet op doel. Wattar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Abdelkader geeft een hoge lob. Inworp. Bouderbali met de inworp. Liabes rent richting de bal. Liabes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Hadj Adlane met een snelle inworp. Bouderbali bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouderbali probeert naar een medespeler te passen. Liabes is nu in balbezit. Liabes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: louay 45%, Malha FC 55%.
louay - Malha FC 2:0

48e minuut.
Abdelkader probeert de bal aan de voet te houden. Achiou is nu in balbezit. Yahia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yahia krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Baghdad is nu in balbezit. Liabes verovert de bal door een tackle van achteren. Baghdad bereikt de bal nog maar net als eerste. Liabes onderschept slim de pass. Liabes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Amine Aoudia raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Khelifa komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Abdelkader geeft een lange en hoge pass. Amara probeert de bal aan de voet te houden. Idir is nu in balbezit. Amara verovert de bal door een tackle van achteren. Amara haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Baghdad passt de bal in één keer door. Khelifa bereikt de bal nog maar net als eerste. Amara rent richting de bal. Khelifa is nu in balbezit. Khelifa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Amara haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Wattar trapt de bal weg van het doel. Liabes rent richting de bal. Liabes schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Amara geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ramdani neemt de hoekschop. Abdelkader heeft problemen om de bal te vangen. Abdelkader draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Ramdani bereikt de bal nog maar net als eerste. Khadda onderschept slim de pass. Khadda probeert naar een medespeler te passen. Amara is nu in balbezit. Amara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Hima passt de bal zonder na te denken. Daar is Baghdad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baghdad passt de bal met de wreef. Amara rent richting de bal. Amara haalt uit met een fantastische trap. Wattar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
louay - Malha FC 2:1

86e minuut.
Aruj geeft een hoge lob. Amara bereikt de bal nog maar net als eerste. Amara geeft een hoge lob. Daar is Slatni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Slatni geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: louay 55%, Malha FC 45%.
louay - Malha FC 2:1