Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ALGERIA10 usma
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 18
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Sansal passt de bal in één keer door. Senouci geeft een hoge lob. Assami probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bedrici rent richting de bal. Bedrici schiet op doel. Belhadj bokst de bal weg. Bedrici is nu in balbezit. El Mokrani legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bedrici is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bedrici legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Cheklam geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Messaoudi met de inworp. Bentayeb bereikt de bal nog maar net als eerste. Bentayeb geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Sansal geeft de bal voor. Inworp. Semghoun met de inworp. Benoufella rent richting de bal. Benoufella schiet op doel. Akrour verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Benoufella rent richting de bal. Senouci verovert de bal door een tackle van achteren. Senouci speelt de bal door. Djazaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Djazaria draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALGERIA10 42%, usma 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ALGERIA10 - usma 0:0

46e minuut.
Bentayeb met een sublieme pass. Bedrici rent richting de bal. Bedrici passt de bal met de wreef. Kourichi rent richting de bal. Kourichi geeft een lange en hoge pass. Paal! Belhadj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Semghoun is nu in balbezit. Semghoun geeft de bal voor. Anka probeert de bal aan de voet te houden. Benoufella rent richting de bal. Benoufella schiet op doel. Akrour kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Dib met een snelle inworp. Cheklam is nu in balbezit. Cheklam met een sublieme pass. Bedrici rent richting de bal. Bedrici haalt uit met een fantastische trap. Belhadj bokst de bal weg. Paal!
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Badache is nu in balbezit. Bentayeb onderschept slim de pass. Bedrici is nu in balbezit. Bentayeb is nu in balbezit. Bentayeb draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ALGERIA10 - usma 0:1

83e minuut.
Cheklam met een sublieme pass. Aït-Alia met een sublieme pass. Daar is Attaf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benoufella rent richting de bal. Benoufella draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALGERIA10 54%, usma 46%.
ALGERIA10 - usma 0:1