Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Malha FC ferrani FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.7 gemiddelde waardering 15.4
average Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Achiou geeft de bal voor. Saïb is nu in balbezit. Saïb geeft een hoge lob. Amara is nu in balbezit. Amara haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Malha FC - ferrani FC 1:0

8e minuut.
Achiou speelt de bal door. Amine Aoudia heeft problemen om de bal te vangen. Amine Aoudia passt de bal in één keer door. Amara rent richting de bal. Amara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Malha FC - ferrani FC 2:0

31e minuut.
Aïn rent richting de bal. Sennaoui geeft een hoge lob. Amara rent richting de bal. Saadallah onderschept slim de pass. Saadallah haalt uit met een fantastische trap. Mahiedienne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malha FC 45%, ferrani FC 55%.
Malha FC - ferrani FC 2:0

52e minuut.
Kebir is nu in balbezit. Kebir geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Amara de bal. Saadallah onderschept slim de pass. Saadallah schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Amara is nu in balbezit. Abdelkebir bereikt de bal nog maar net als eerste. Amara onderschept slim de pass. Amara haalt uit met een fantastische trap. Ben Sari probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Kehiha bereikt de bal nog maar net als eerste. Kehiha geeft een lange en hoge pass. Alloula bereikt de bal nog maar net als eerste. Saadallah verovert de bal door een tackle van achteren. Saadallah haalt uit met een fantastische trap. Mahiedienne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Omar is nu in balbezit. Alloula begaat een overtreding. Omar raakt geblesseerd tijdens het duel. Kehiha zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Amara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saadallah bereikt de bal nog maar net als eerste. Saadallah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Malha FC - ferrani FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malha FC 43%, ferrani FC 57%.
Malha FC - ferrani FC 2:1