Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zuifèe majid foot
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Chouih geeft een lange en hoge pass. Ben is nu in balbezit. Drid begaat een overtreding. Drid krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Aruj bereikt de bal nog maar net als eerste. Aruj passt de bal zonder na te denken. El Mouhib geeft de bal voor. Bouteflika rent richting de bal. Bouteflika draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Drid bereikt de bal nog maar net als eerste. Drid draait met de bal, schiet en ... Lemmouchia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
zuifèe - majid foot 1:0

10e minuut.
Bendjedid met een harde bal richting middenveld. Boudjedra kan de bal niet met de borst controleren. Boudjedra met een sublieme pass. Ennemri rent richting de bal. Ennemri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Drid rent richting de bal. Drid schiet op doel. Klungelig pakt Hadj Adlane de bal. Bouteflika rent richting de bal. Bouteflika draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Boualem geeft een hoge lob. Bouteflika bereikt de bal nog maar net als eerste. Yacine begaat een overtreding. Yacine krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Yacine met een sublieme pass. Kab met een snel genomen vrije trap. Daar is Sebdou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bouteflika bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouteflika haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Chouia speelt de bal door. Ennemri is nu in balbezit. Kab rent richting de bal. Ennemri onderschept slim de pass. Ennemri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Aruj bereikt de bal nog maar net als eerste. Touil onderschept slim de pass. Touil passt de bal in één keer door. Ennemri is nu in balbezit. Ennemri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
zuifèe - majid foot 1:1

36e minuut.
Kab onderschept slim de pass. Ben bereikt de bal nog maar net als eerste. Kab onderschept slim de pass. Kab speelt de bal door. El Mouhib geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Ennemri passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Chouih de bal onder controle te krijgen. Chouia rent richting de bal. Chouia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zuifèe - majid foot 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zuifèe 53%, majid foot 47%.
zuifèe - majid foot 1:2

49e minuut.
Yacine is nu in balbezit. Bouteflika verovert de bal door een tackle van achteren. Drid bereikt de bal nog maar net als eerste. Drid draait met de bal, schiet en ... Lemmouchia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
zuifèe - majid foot 2:2

52e minuut.
Chouih bereikt de bal nog maar net als eerste. Aruj is nu in balbezit. Aruj geeft de bal voor. Bouteflika bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouteflika haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Klungelig pakt Drid de bal. Aruj bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben maakt een afschuwelijke overtreding. Ben krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Touil geeft een lange en hoge pass. Daar is Badache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badache geeft een hoge lob. Ennemri heeft problemen om de bal te vangen. Ennemri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zuifèe 42%, majid foot 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
zuifèe - majid foot 2:2