Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Malha FC usma
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
12 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 18.6
average Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Klungelig pakt Senouci de bal. Amine Aoudia is nu in balbezit. Amine Aoudia passt de bal zonder na te denken. Amara rent richting de bal. Amara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Amine Aoudia onderschept slim de pass. Amine Aoudia passt de bal zonder na te denken. Amara is nu in balbezit. Amara haalt uit met een fantastische trap. Anka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Slatni kopt de bal weg. Anka bereikt de bal nog maar net als eerste. Amara onderschept slim de pass. Amara schiet op doel. Akrour probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Malha FC - usma 1:0

26e minuut.
Amine Aoudia verovert de bal door een tackle van achteren. Amine Aoudia passt de bal zonder na te denken. Senouci is nu in balbezit. Amara onderschept slim de pass. Amara haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Aït-Alia geeft de bal voor. Inworp. Belhocine zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Hima, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hima geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Aït-Alia bereikt de bal nog maar net als eerste. Amara onderschept slim de pass. Senouci bereikt de bal nog maar net als eerste. Amara verovert de bal door een tackle van achteren. Amara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malha FC 52%, usma 48%.
Malha FC - usma 1:0

63e minuut.
Sansal probeert de bal aan de voet te houden. Amine Aoudia rent richting de bal. Amara is nu in balbezit. Amara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Malha FC - usma 2:0

74e minuut.
Senouci probeert de bal met de borst te controleren. Khadda rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Senouci. Senouci krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malha FC 63%, usma 37%.
Malha FC - usma 2:0