Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wat zuifèe
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
15 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten poor
weak Passen poor
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Seoudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Seoudi passt de bal zonder na te denken. Khoualed bereikt de bal nog maar net als eerste. Zidane rent richting de bal. Zidane schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Saadane geeft de bal voor. Khoualed kopt de bal weg. Boualem rent richting de bal. Abderrahmane onderschept slim de pass. Abderrahmane haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
wat - zuifèe 1:0

5e minuut.
Drid is nu in balbezit. Drid passt de bal met de wreef. Aruj is nu in balbezit. Zidane bereikt de bal nog maar net als eerste. Zidane haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Kaci Said geeft een hoge lob. Daar is Chouih, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khoualed is nu in balbezit. Khoualed haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
wat - zuifèe 2:0

11e minuut.
Zidane probeert de bal aan de voet te houden. Mediène is nu in balbezit. Mediène geeft een lange en hoge pass. El Mouhib rent richting de bal. El Mouhib schiet op doel. Fahas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Seoudi probeert naar een medespeler te passen. Zidane bereikt de bal nog maar net als eerste. Zidane passt de bal met de wreef. Khoualed is nu in balbezit. Khoualed schiet op doel. Bendjedid kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Bouteflika onderschept slim de pass. Bouteflika geeft de bal voor. Amani controleert de bal met de borst. Bouteflika onderschept slim de pass. Bouteflika draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Saadane trapt de bal weg. Yahia is nu in balbezit. Yahia met een sublieme pass. Khoualed is nu in balbezit. Khoualed draait met de bal, schiet en ... Bendjedid bokst de bal weg.

30e minuut.
Zidane speelt de bal door. Abderrahmane is nu in balbezit. Abderrahmane passt de bal zonder na te denken. Khoualed rent richting de bal. Khoualed haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
wat - zuifèe 3:0

32e minuut.
Ramdane geeft de bal voor. Seoudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Seoudi passt de bal in één keer door. Khoualed is nu in balbezit. Khoualed schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Chouih rent richting de bal. Chouih geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Khoualed de bal onder controle te krijgen. Zidane is nu in balbezit. Zidane haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wat 57%, zuifèe 43%.
wat - zuifèe 3:0

47e minuut.
Ziane Cherif bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziane Cherif passt de bal in één keer door. Khoualed is nu in balbezit. Khoualed draait met de bal, schiet en ... Bendjedid probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
wat - zuifèe 4:0

77e minuut.
Madani bereikt de bal nog maar net als eerste. Madani met een sublieme pass. Klungelig pakt Mediène de bal. Drid bereikt de bal nog maar net als eerste. Drid draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Abderrahmane is nu in balbezit. Boualem rent richting de bal. Abderrahmane begaat een overtreding. Abderrahmane krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Yahia met de inworp. Seoudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Drid bereikt de bal nog maar net als eerste. Drid schiet op doel. Bouteflika maakt een snoekduik en kopt de bal. Fahas bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wat 45%, zuifèe 55%.
wat - zuifèe 4:0