Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
majid foot Malha FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
15 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 19.8
slecht Schieten matig
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Bourebbou is nu in balbezit. Slatni onderschept slim de pass. Slatni met een sublieme pass. Amara is nu in balbezit. Amara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Chouia probeert naar een medespeler te passen. Slatni speelt de bal door. Amara rent richting de bal. Amara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
majid foot - Malha FC 0:1

7e minuut.
Bourebbou rent richting de bal. Slatni bereikt de bal nog maar net als eerste. Slatni speelt de bal door. Belhocine bereikt de bal nog maar net als eerste. Belhocine haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Belhocine probeert naar een medespeler te passen. Baghdad rent richting de bal. Baghdad passt de bal zonder na te denken. Amara bereikt de bal nog maar net als eerste. Amara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Klungelig pakt Amine Aoudia de bal. Ben kopt de bal weg. Alloula probeert de bal aan de voet te houden. Ennemri rent richting de bal. Ennemri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
majid foot - Malha FC 1:1

25e minuut.
Chouia raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Oudahmane komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Ben verovert de bal door een tackle van achteren. Ben met een sublieme pass. Abdelkader speelt de bal door. Ennemri rent richting de bal. Ennemri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Boudjedra kopt de bal weg. Khadda met een sublieme pass. Klungelig pakt Baghdad de bal. Oudahmane bereikt de bal nog maar net als eerste. Oudahmane draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Mahiedienne met een harde bal richting middenveld. Boudjedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Boudjedra passt de bal in één keer door. Ennemri rent richting de bal. Ennemri schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Klungelig pakt Ben de bal. Amine Aoudia rent richting de bal. Amine Aoudia probeert naar een medespeler te passen. Amara rent richting de bal. Amara haalt uit met een fantastische trap. Lemmouchia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: majid foot 43%, Malha FC 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
majid foot - Malha FC 1:1

50e minuut.
Klungelig pakt Belhocine de bal. Ennemri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ennemri met een sublieme pass. Oudahmane rent richting de bal. Oudahmane schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Lemmouchia trapt de bal weg van het doel. Hima controleert de bal met de borst. Amine Aoudia bereikt de bal nog maar net als eerste. Amine Aoudia passt de bal in één keer door. Amara rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
majid foot - Malha FC 1:2

62e minuut.
Hadj Adlane geeft een lange en hoge pass. Badache is nu in balbezit. Badache passt de bal met de wreef. Oudahmane is nu in balbezit. Oudahmane schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
majid foot - Malha FC 2:2

65e minuut.
Baghdad met een sublieme pass. Ben rent richting de bal. Ben passt de bal met de wreef. Oudahmane rent richting de bal. Oudahmane draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Daar is Alloula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ennemri rent richting de bal. Ennemri passt de bal zonder na te denken. Oudahmane rent richting de bal. Oudahmane draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Amara trapt de bal weg van het doel. Amine Aoudia kopt de bal weg. Klungelig pakt Hadj Adlane de bal. Amara is nu in balbezit. Amara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
majid foot - Malha FC 2:3

83e minuut.
Alloula met een snelle inworp. Hima bereikt de bal nog maar net als eerste. Hima geeft de bal voor. Amara is nu in balbezit. Amara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Oudahmane kopt de bal weg. Hima rent richting de bal. Ben geeft een hoge lob. Ennemri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ennemri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: majid foot 53%, Malha FC 47%.
majid foot - Malha FC 2:3