Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zuifèe usma
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.3
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Sansal passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Senouci de bal. Senouci passt de bal zonder na te denken. Bedrici is nu in balbezit. Bedrici schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Boualem onderschept slim de pass. Boualem probeert naar een medespeler te passen. Dali met een sublieme pass. Bouteflika bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouteflika schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Sansal met een sublieme pass. Kab met een sublieme pass. Bouteflika rent richting de bal. Bouteflika schiet op doel. Anka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Akrour bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Aruj bereikt de bal nog maar net als eerste. Aruj speelt de bal door. Ramdane geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bouteflika de bal. Bouteflika schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
zuifèe - usma 1:0

36e minuut.
Ramdane kopt de bal weg. Daar is Dali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bentayeb is nu in balbezit. Bentayeb schiet op doel. Chouih probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
zuifèe - usma 1:1

41e minuut.
Attaf met een snelle inworp. Kourichi heeft problemen om de bal te vangen. Kourichi passt de bal in één keer door. Bentayeb is nu in balbezit. Bentayeb haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bedrici rent richting de bal. Bedrici haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zuifèe 54%, usma 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
zuifèe - usma 1:1

47e minuut.
Aït-Alia probeert naar een medespeler te passen. Aruj bereikt de bal nog maar net als eerste. Bentayeb begaat een overtreding. Bentayeb krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Daar is Ziane Cherif, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziane Cherif geeft een lange en hoge pass. Kourichi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bedrici bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedrici haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zuifèe 49%, usma 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
zuifèe - usma 1:1