Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
louay ferrani FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 15.8
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Abdelkader kopt de bal weg. Kebir probeert de bal aan de voet te houden. Liabes rent richting de bal. Yahia bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
louay - ferrani FC 1:0

7e minuut.
Hilmi is nu in balbezit. Hilmi geeft de bal voor. Abdelkader kopt de bal weg. Liabes heeft problemen om de bal te vangen. Liabes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Abdelkader passt de bal in één keer door. Saïb bereikt de bal nog maar net als eerste. Saïb geeft een hoge lob. Saadallah bereikt de bal nog maar net als eerste. Saadallah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
louay - ferrani FC 1:1

14e minuut.
Abdelkader verovert de bal door een tackle van achteren. Abdelkader met een sublieme pass. Klungelig pakt Yahia de bal. Liabes rent richting de bal. Liabes draait met de bal, schiet en ... Ben Sari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Akrour geeft een hoge lob. Inworp. Ramdani met de inworp. Liabes bereikt de bal nog maar net als eerste. Liabes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Kebir is nu in balbezit. Yahia onderschept slim de pass. Liabes is nu in balbezit. Yahia bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Liabes is nu in balbezit. Al-Qassantini verovert de bal door een tackle van achteren. Aruj maakt een afschuwelijke overtreding. Aruj krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Yahia passt de bal zonder na te denken. Abdelkader rent richting de bal. Abdelkader probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Liabes de bal. Liabes schiet op doel. Ben Sari bokst de bal weg.

40e minuut.
Al-Qassantini bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelkader maakt een afschuwelijke overtreding. Al-Qassantini raakt geblesseerd tijdens het duel. Kehiha zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Saadallah probeert de bal met de borst te controleren. Saadallah schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Abdelkader passt de bal zonder na te denken. Hilmi probeert naar een medespeler te passen. Yahia bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahia haalt uit met een fantastische trap. Hilmi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! Ben Sari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
louay - ferrani FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: louay 43%, ferrani FC 57%.
louay - ferrani FC 2:1

52e minuut.
Kehiha bereikt de bal nog maar net als eerste. Liabes onderschept slim de pass. Liabes geeft een lange en hoge pass. Bouderbali is nu in balbezit. Bouderbali schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Hilmi geeft een lange en hoge pass. Amine Aoudia kopt de bal weg. Daar is Al-Qassantini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saadallah is nu in balbezit. Saadallah draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Wattar trapt de bal weg. Kebir is nu in balbezit. Met opzet legt Abdelkader zijn tegenspeler op de grond. Abdelkader is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

83e minuut.
Akrour is nu in balbezit. Yahia bereikt de bal nog maar net als eerste. Akrour verovert de bal door een tackle van achteren. Liabes verovert de bal door een tackle van achteren. Liabes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: louay 51%, ferrani FC 49%.
louay - ferrani FC 2:1