Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ferrani FC louay
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Saadallah passt de bal in één keer door. Kebir rent richting de bal. Yahia bereikt de bal nog maar net als eerste. Liabes bereikt de bal nog maar net als eerste. Liabes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Touil onderschept slim de pass. Touil probeert naar een medespeler te passen. Yahia rent richting de bal. Yahia haalt uit met een fantastische trap. Ben Sari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ferrani FC - louay 0:1

13e minuut.
Kebir geeft een hoge lob. Inworp. Bouderbali met een snelle inworp. Liabes is nu in balbezit. Liabes geeft de bal voor. Ben Sari bokst de bal weg. Yahia bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahia draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ferrani FC - louay 0:2

25e minuut.
Touil raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. El Mouhib komt het veld opgelopen.

35e minuut.
El Mouhib bereikt de bal nog maar net als eerste. El Mouhib speelt de bal door. Akrour is nu in balbezit. Yahia onderschept slim de pass. Yahia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Hadj Adlane met de inworp. Bouderbali bereikt de bal nog maar net als eerste. Kebir bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouderbali onderschept slim de pass. Bouderbali geeft een lange en hoge pass. Ben Sari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ferrani FC 74%, louay 26%.
ferrani FC - louay 0:2

49e minuut.
Bey probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Omar is nu in balbezit. Met opzet legt Bey zijn tegenspeler op de grond. Bey krijgt een gele kaart.

61e minuut.
El Mouhib verovert de bal door een tackle van achteren. Kebir onderschept slim de pass. Al-Qassantini bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Qassantini geeft een hoge lob. Idir kopt de bal weg. Wattar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
El Mouhib kan de bal niet met de borst controleren. Al-Qassantini onderschept slim de pass. Al-Qassantini met een sublieme pass. Saadallah is nu in balbezit. Saadallah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ferrani FC - louay 1:2

65e minuut.
Yahia speelt de bal door. Bouderbali is nu in balbezit. Kebir schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kebir krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Kebir rent richting de bal. Liabes verovert de bal door een tackle van achteren. Kehiha bereikt de bal nog maar net als eerste. Liabes onderschept slim de pass. Liabes schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
El Mouhib passt de bal in één keer door. Bouderbali bereikt de bal nog maar net als eerste. Saïb tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bouderbali is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bouderbali met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Kehiha bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahia rent richting de bal. Liabes bereikt de bal nog maar net als eerste. Liabes schiet op doel. Hilmi probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ferrani FC 52%, louay 48%.
ferrani FC - louay 1:2