Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wat Malha FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten average
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Amine Aoudia bereikt de bal nog maar net als eerste. Amine Aoudia passt de bal in één keer door. Mediène bereikt de bal nog maar net als eerste. Amara verovert de bal door een tackle van achteren. Amara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Fahas met een harde bal richting middenveld. Zidane kopt de bal weg. Amine Aoudia met een sublieme pass. Daar is Amara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
wat - Malha FC 0:1

9e minuut.
Khoualed bereikt de bal nog maar net als eerste. Khoualed passt de bal met de wreef. Amani bereikt de bal nog maar net als eerste. Amara verovert de bal door een tackle van achteren. Amara haalt uit met een fantastische trap. Fahas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
wat - Malha FC 0:2

12e minuut.
Baghdad kopt de bal weg. Amara bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahia verovert de bal door een tackle van achteren. Amine Aoudia verovert de bal door een tackle van achteren. Amine Aoudia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
wat - Malha FC 0:3

15e minuut.
Yahia verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Amara. Yahia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mediène zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Alloula heeft problemen om de bal te vangen. Khoualed is nu in balbezit. Khoualed draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Zidane is nu in balbezit. Zidane passt de bal zonder na te denken. Khoualed rent richting de bal. Khoualed haalt uit met een fantastische trap. Mahiedienne probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

36e minuut.
Baghdad geeft een hoge lob. Abderrahmane is nu in balbezit. Achiou maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Achiou naar de kleedkamers voor een vroege douche. Abderrahmane wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

40e minuut.
Yahia rent richting de bal. Amine Aoudia verovert de bal door een tackle van achteren. Amine Aoudia speelt de bal door. Daar is Amara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amara haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Zidane is nu in balbezit. Zidane passt de bal in één keer door. Alloula bereikt de bal nog maar net als eerste. Khoualed verovert de bal door een tackle van achteren. Khoualed haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wat 47%, Malha FC 53%.
wat - Malha FC 0:3

54e minuut.
Seoudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Seoudi passt de bal zonder na te denken. Zidane bereikt de bal nog maar net als eerste. Khoualed is nu in balbezit. Khoualed schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Amine Aoudia bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahia onderschept slim de pass. Yahia passt de bal zonder na te denken. Khoualed bereikt de bal nog maar net als eerste. Khoualed schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Yahia met een sublieme pass. Khoualed is nu in balbezit. Khoualed draait met de bal, schiet en ... Kaci Said is nu in balbezit. Kaci Said draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Daar is Yahia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yahia speelt de bal door. Khoualed bereikt de bal nog maar net als eerste. Zidane rent richting de bal. Zidane draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
wat - Malha FC 1:3

74e minuut.
Slatni kopt de bal weg. Amara probeert de bal met de borst te controleren. Madani is nu in balbezit. Amara onderschept slim de pass. Amara schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
wat - Malha FC 1:4

77e minuut.
Amara onderschept slim de pass. Yahia verovert de bal door een tackle van achteren. Yahia met een sublieme pass. Kaci Said bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaci Said geeft de bal voor. Mahiedienne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
wat - Malha FC 2:4

83e minuut.
Doeltrap. Madani met een harde bal richting middenveld. Zidane kopt de bal weg. Khoualed is nu in balbezit. Khoualed schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Amara bereikt de bal nog maar net als eerste. Amara geeft een lange en hoge pass. Amine Aoudia speelt de bal door. Amara is nu in balbezit. Amara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wat 41%, Malha FC 59%.
wat - Malha FC 2:4