Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
brahim.fc skandar
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Zafour speelt de bal door. Hamri kopt de bal weg. Belbachir bereikt de bal nog maar net als eerste. Belbachir schiet op doel. Liegeon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Bensaoula met de inworp. Fehim is nu in balbezit. Fehim geeft een lange en hoge pass. Mendil is nu in balbezit. Mendil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Klungelig pakt Al-Nasser de bal. Fehim bereikt de bal nog maar net als eerste. Fehim probeert naar een medespeler te passen. Mendil bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Boudarène kopt de bal weg. Belbachir is nu in balbezit. Belbachir schiet op doel. Cherrad is nu in balbezit. Cherrad schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Bensaoula heeft problemen om de bal te vangen. Bensaoula passt de bal in één keer door. Mendil bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson is nu in balbezit. Johnson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Bensaoula heeft problemen om de bal te vangen. Bouguèche bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouguèche met een sublieme pass. Belbachir heeft problemen om de bal te vangen. Belbachir haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: brahim.fc 46%, skandar 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
brahim.fc - skandar 0:0

51e minuut.
Zaoui passt de bal in één keer door. Mami heeft problemen om de bal te vangen. Mami geeft een lange en hoge pass. Johnson rent richting de bal. Johnson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Ighil is nu in balbezit. Ighil geeft de bal voor. Lamari rent richting de bal. Mecheri rent richting de bal. Mecheri geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Liegeon geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boudarène met een snelle inworp. Bouguèche bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouguèche geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Hamri is nu in balbezit. Hamri passt de bal zonder na te denken. Liegeon bereikt de bal nog maar net als eerste. Belbachir bereikt de bal nog maar net als eerste. Belbachir schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: brahim.fc 44%, skandar 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
brahim.fc - skandar 0:0