Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cfggd mc moulodia
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 16.6
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
tragisch Verdedigen slecht


17e minuut.
Rachedi met de inworp. Madani is nu in balbezit. Madani passt de bal in één keer door. Boudiaf rent richting de bal. Boudiaf schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
cfggd - mc moulodia 0:1

29e minuut.
Cerbah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ali is nu in balbezit. Boudiaf is nu in balbezit. Chendri bereikt de bal nog maar net als eerste. Chendri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Abdoun trapt de bal weg. Kaddache probeert de bal met de borst te controleren. Merabtene geeft de bal voor. Mekhloufi rent richting de bal. Mekhloufi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Touil trapt de bal weg. Cerbah bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ennemri. Ennemri krijgt een gele kaart. Cerbah raakt geblesseerd tijdens het duel. Cerbah zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bezzaz rent richting de bal. Bezzaz haalt uit met een fantastische trap. Touil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cfggd 67%, mc moulodia 33%.
cfggd - mc moulodia 0:1

55e minuut.
Chendri bereikt de bal nog maar net als eerste. Chendri met een sublieme pass. Boudiaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Boudiaf schiet op doel. Ennemri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Ennemri geeft een hoge lob. Abdoun probeert naar een medespeler te passen. Mekhloufi kopt de bal weg. Bezzaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezzaz schiet op doel. Touil bokst de bal weg. Klungelig pakt Hannachi de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
cfggd - mc moulodia 1:1

77e minuut.
Hannachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannachi speelt de bal door. Ben Khalidi onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Farhi neemt de hoekschop. Abdoun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cfggd 51%, mc moulodia 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cfggd - mc moulodia 1:1