Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc miloud cfggd
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 17.3
hopeloos Schieten zwak
hopeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Bendjedid bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourebbou is nu in balbezit. Bourebbou geeft een lange en hoge pass. Bendjedid bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendjedid draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ramdane passt de bal zonder na te denken. Merabtene heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van El Hassani. Merabtene raakt geblesseerd tijdens het duel. Ali wilt de vrije trap nemen. Deghmani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc miloud 49%, cfggd 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc miloud - cfggd 0:0

49e minuut.
Ali bereikt de bal nog maar net als eerste. Ali passt de bal in één keer door. Bezzaz is nu in balbezit. Bezzaz draait met de bal, schiet en ... Deghmani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
El Hassani onderschept slim de pass. El Hassani met een sublieme pass. Bendjedid bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendjedid haalt uit met een fantastische trap. Ennemri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
El Hassani probeert naar een medespeler te passen. ad Din is nu in balbezit. ad Din speelt de bal door. Bendjedid bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendjedid draait met de bal, schiet en ... Abdoun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
ad Din bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendjedid bereikt de bal nog maar net als eerste. ad Din is nu in balbezit. Bendjedid is nu in balbezit. Bendjedid draait met de bal, schiet en ... Abdoun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
fc miloud - cfggd 1:0

84e minuut.
Ennemri onderschept slim de pass. Ennemri geeft een hoge lob. Merabtene kopt de bal weg. Klungelig pakt ad Din de bal. ad Din schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc miloud - cfggd 2:0

87e minuut.
Aït Kaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Aït Kaci probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bourebbou de bal. Bendjedid bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendjedid schiet op doel. Abdoun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc miloud - cfggd 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc miloud 46%, cfggd 54%.
fc miloud - cfggd 3:0