Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mc moulodia irbl
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Adjali geeft de bal voor. El Hadi heeft problemen om de bal te vangen. El Hadi passt de bal met de wreef. Zaïm is nu in balbezit. Zaïm draait met de bal, schiet en ... Touil bokst de bal weg.

24e minuut.
Adjali rent richting de bal. Adjali geeft een lange en hoge pass. Kraouche heeft problemen om de bal te vangen. Boudiaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Boudiaf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mc moulodia - irbl 1:0

26e minuut.
Chaouchi rent richting de bal. Hannachi verovert de bal door een tackle van achteren. Hannachi met een sublieme pass. Zaïm rent richting de bal. Zaïm haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Naima onderschept slim de pass. Hannachi onderschept slim de pass. Hannachi met een sublieme pass. Boudiaf heeft problemen om de bal te vangen. Boudiaf schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
mc moulodia - irbl 2:0

31e minuut.
Bouhired is nu in balbezit. Bouhired speelt de bal door. Zaïm bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaïm schiet op doel. Kaddache probeert naar een medespeler te passen. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Aïssaoui heeft problemen om de bal te vangen. Zaïm is nu in balbezit. Bouhired rent richting de bal. Zaïm is nu in balbezit. Zaïm draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Chaouchi rent richting de bal. Chaouchi geeft de bal voor. Zaïm bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaïm draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
mc moulodia - irbl 2:1

43e minuut.
Naima geeft een lange en hoge pass. Adjali kopt de bal weg. Hannachi heeft problemen om de bal te vangen. Zaïm bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaïm haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Chaouchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouhired rent richting de bal. Bouhired probeert naar een medespeler te passen. Zaïm is nu in balbezit. Zaïm haalt uit met een fantastische trap. Touil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mc moulodia - irbl 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mc moulodia 54%, irbl 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mc moulodia - irbl 2:2

62e minuut.
Aribi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aribi met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Naima de bal onder controle te krijgen. Chendri bereikt de bal nog maar net als eerste. Chendri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Chaouchi met een sublieme pass. Aribi is nu in balbezit. Aribi speelt de bal door. Boudiaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Boudiaf haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mc moulodia 48%, irbl 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mc moulodia - irbl 2:2