Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chababe galy mascara
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.3 gemiddelde waardering 16.8
slecht Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Youcef is nu in balbezit. Youcef geeft een lange en hoge pass. Saadane heeft problemen om de bal te vangen. Saadallah bereikt de bal nog maar net als eerste. Saadallah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
chababe - galy mascara 0:1

13e minuut.
Semghoun probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fehim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rahim is nu in balbezit. Fehim verovert de bal door een tackle van achteren. Fehim haalt uit met een fantastische trap. Ghafour verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chababe 50%, galy mascara 50%.
chababe - galy mascara 0:1

53e minuut.
Aïn geeft een hoge lob. Inworp. Mguellati zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Semghoun rent richting de bal. Semghoun geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Sissani passt de bal met de wreef. Abderrahmane is nu in balbezit. Abderrahmane passt de bal zonder na te denken. Fehim rent richting de bal. Fehim draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
chababe - galy mascara 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chababe 39%, galy mascara 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
chababe - galy mascara 1:1