Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
irbl cfggd
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
23% Spel op eigen helft 77%
12 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


7e minuut.
Daar is Bouhired, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bouhired passt de bal met de wreef. Zaïm is nu in balbezit. Zaïm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
irbl - cfggd 1:0

12e minuut.
Naima geeft de bal voor. Daar is Bouhired, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bouhired passt de bal in één keer door. Zaïm rent richting de bal. Zaïm draait met de bal, schiet en ... Abdoun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Boutella trapt de bal weg. Madani kopt de bal weg. Klungelig pakt Aribi de bal. Merabtene verovert de bal door een tackle van achteren. Merabtene geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Sissani onderschept slim de pass. Sissani speelt de bal door. Ennemri speelt de bal door. Klungelig pakt Zaïm de bal. Zaïm schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Naima is nu in balbezit. Naima speelt de bal door. Klungelig pakt Rachedi de bal. Ennemri rent richting de bal. Ennemri geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ennemri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bouhired bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouhired geeft een lange en hoge pass. Ben Khalidi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ennemri zal de hoekschop nemen. Cerbah heeft problemen om de bal te vangen. Zaïm bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaïm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
irbl - cfggd 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: irbl 32%, cfggd 68%.
irbl - cfggd 2:0

57e minuut.
Abdoun met een sublieme pass. Chaouchi heeft problemen om de bal te vangen. Chaouchi geeft een hoge lob. El Hadi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Hadi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
El Hadi met de inworp. Bouhired rent richting de bal. Bouhired geeft een lange en hoge pass. Ennemri rent richting de bal. Ennemri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Cerbah bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouhired onderschept slim de pass. Zaïm rent richting de bal. Daar is Bouhired, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bouhired schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: irbl 14%, cfggd 86%.
irbl - cfggd 2:0