Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cfggd irbl
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 16.2
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


17e minuut.
Cerbah geeft een lange en hoge pass. Inworp. El Hadi met een snelle inworp. Bouhired rent richting de bal. Bouhired geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Daar is Cerbah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bouhired is nu in balbezit. Bouhired passt de bal in één keer door. Zaïm is nu in balbezit. Zaïm draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Abdoun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bourebbou kopt de bal weg. Klungelig pakt Zaïm de bal. Bouhired bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouhired haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Inworp. Chaouchi met de inworp. Sissani is nu in balbezit. Ali verovert de bal door een tackle van achteren. Ali schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
cfggd - irbl 1:0

41e minuut.
Madani kopt de bal weg. Sissani rent richting de bal. Sissani geeft de bal voor. Merabtene bereikt de bal nog maar net als eerste. Merabtene geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Bouhired bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerbah rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ben Tifour. Cerbah raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cerbah kan niet meer verder spelen. Farhi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cfggd 48%, irbl 52%.
cfggd - irbl 1:0

50e minuut.
Merabtene geeft een hoge lob. Kraouche probeert de bal met de borst te controleren. Ali bereikt de bal nog maar net als eerste. Ali draait met de bal, schiet en ... Boutella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cfggd - irbl 2:0

52e minuut.
El Hadi met de inworp. Farhi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bouhired. Bouhired krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Chaouchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ali onderschept slim de pass. Ali speelt de bal door. Bezzaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezzaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cfggd - irbl 3:0

63e minuut.
Merabtene zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ali bereikt de bal nog maar net als eerste. Ali met een sublieme pass. Merabtene is nu in balbezit. Merabtene geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bezzaz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cfggd - irbl 4:0

86e minuut.
Mekhloufi met de inworp. Ali rent richting de bal. Ali passt de bal in één keer door. Farhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Farhi geeft de bal voor. Boutella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cfggd 59%, irbl 41%.
cfggd - irbl 4:0