Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mc moulodia fc miloud
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 15.3
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
ad Din rent richting de bal. Chendri rent richting de bal. Chendri passt de bal zonder na te denken. Boudiaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Boudiaf schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Tabet geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hadj Adlane zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. ad Din is nu in balbezit. ad Din geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Kaci Said is nu in balbezit. Fanon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaci Said onderschept slim de pass. Kaci Said schiet op doel. Rouane probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
mc moulodia - fc miloud 0:1

21e minuut.
El Hassani onderschept slim de pass. El Hassani probeert naar een medespeler te passen. Kaci Said is nu in balbezit. ad Din bereikt de bal nog maar net als eerste. ad Din schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
El Hassani met een sublieme pass. Kaci Said bereikt de bal nog maar net als eerste. Ennemri maakt een afschuwelijke overtreding. Kaci Said raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kaci Said kan niet meer verder spelen. Bendjedid komt het veld opgelopen.

43e minuut.
ad Din is nu in balbezit. ad Din geeft een lange en hoge pass. Rouane heeft problemen om de bal te vangen. Bendjedid rent richting de bal. Bendjedid draait met de bal, schiet en ... Touil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mc moulodia 66%, fc miloud 34%.
mc moulodia - fc miloud 0:1

60e minuut.
Tabet verovert de bal door een tackle van achteren. Tabet geeft een lange en hoge pass. Baghdad rent richting de bal. Baghdad geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
mc moulodia - fc miloud 0:2

70e minuut.
Touil trapt de bal weg van het doel. El Hassani probeert de bal met de borst te controleren. El Hassani speelt de bal door. Bendjedid is nu in balbezit. Bendjedid schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mc moulodia 56%, fc miloud 44%.
mc moulodia - fc miloud 0:2