Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chababe abdou fc
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.1 gemiddelde waardering 18
slecht Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Selmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Khoualed begaat een overtreding. Selmi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Abderrahmane met een snel genomen vrije trap. Fehim bereikt de bal nog maar net als eerste. Fehim draait met de bal, schiet en ... Seghir maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chababe - abdou fc 1:0

5e minuut.
Ouslati met een snelle inworp. Khoualed bereikt de bal nog maar net als eerste. Semghoun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Semghoun krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Amani rent richting de bal. Amani passt de bal zonder na te denken. Sénac bereikt de bal nog maar net als eerste. Sénac draait met de bal, schiet en ... Saadane probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Belhocine bereikt de bal nog maar net als eerste. Semghoun rent richting de bal. Semghoun probeert naar een medespeler te passen. Fehim is nu in balbezit. Fehim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Sénac met een sublieme pass. Menguellet bereikt de bal nog maar net als eerste. Menguellet passt de bal in één keer door. Mahiedienne is nu in balbezit. Mahiedienne draait met de bal, schiet en ... Paal!

27e minuut.
Sissani probeert naar een medespeler te passen. Fehim is nu in balbezit. Assad is nu in balbezit. Fehim onderschept slim de pass. Fehim draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Sissani is nu in balbezit. Sissani geeft een hoge lob. Mahiedienne probeert naar een medespeler te passen. Sénac is nu in balbezit. Sénac schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Menguellet met een snelle inworp. Mahiedienne rent richting de bal. Mahiedienne draait met de bal, schiet en ... Ouslati kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chababe 56%, abdou fc 44%.
chababe - abdou fc 1:0

52e minuut.
Belhocine geeft een lange en hoge pass. Saadane kopt de bal weg. Saboundji bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahiedienne rent richting de bal. Mahiedienne geeft een hoge lob. Paal!
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Messaoud met een sublieme pass. Inworp. Ouslati met een snelle inworp. Khoualed is nu in balbezit. Khoualed geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sénac rent richting de bal. Sénac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
chababe - abdou fc 1:1

90e minuut.
Belhocine passt de bal zonder na te denken. Menguellet is nu in balbezit. Menguellet speelt de bal door. Mahiedienne is nu in balbezit. Mahiedienne schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chababe 47%, abdou fc 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
chababe - abdou fc 1:1