Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
irbl abdou fc
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
10 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.7
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


19e minuut.
Khoualed bereikt de bal nog maar net als eerste. Naima verovert de bal door een tackle van achteren. Bouhired probeert naar een medespeler te passen. Zaïm is nu in balbezit. Zaïm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
irbl - abdou fc 1:0

21e minuut.
Ouslati met een snelle inworp. Mahiedienne bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahiedienne geeft de bal voor. Menguellet bereikt de bal nog maar net als eerste. Menguellet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Khoualed is nu in balbezit. Mahiedienne is nu in balbezit. Mahiedienne speelt de bal door. Sénac is nu in balbezit. Sénac schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Ennemri speelt de bal door. Bouhired bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouhired passt de bal zonder na te denken. Zaïm is nu in balbezit. Zaïm draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Belhocine probeert naar een medespeler te passen. Mahiedienne is nu in balbezit. Mahiedienne met een sublieme pass. Sénac bereikt de bal nog maar net als eerste. Sénac schiet op doel. Boutella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: irbl 48%, abdou fc 52%.
irbl - abdou fc 1:0

56e minuut.
Khoualed bereikt de bal nog maar net als eerste. Naima verovert de bal door een tackle van achteren. Naima passt de bal in één keer door. Zaïm bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaïm draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Belhocine passt de bal zonder na te denken. Aribi rent richting de bal. Mahiedienne speelt de bal door. Sénac is nu in balbezit. Sénac schiet op doel. Boutella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bouhired kopt de bal weg. Mahiedienne rent richting de bal. Met opzet legt Naima zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Naima moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Naima schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aribi met een snelle inworp. Kraouche kan de bal niet met de borst controleren. Sénac bereikt de bal nog maar net als eerste. Sénac schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Ennemri is nu in balbezit. Belhocine verovert de bal door een tackle van achteren. Belhocine passt de bal met de wreef. Mahiedienne bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahiedienne haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
irbl - abdou fc 1:1

73e minuut.
Sissani geeft de bal voor. Ennemri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bouhired rent richting de bal. Belhocine onderschept slim de pass. Belhocine geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Klungelig pakt Wahby de bal. Zaïm bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaïm haalt uit met een fantastische trap. Ben Tifour rent richting de bal. Ben Tifour draait met de bal, schiet en ... Seghir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: irbl 73%, abdou fc 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
irbl - abdou fc 1:1