Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chababe cfggd
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.4 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten zwak
hopeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen tragisch


1e minuut.
Semghoun probeert naar een medespeler te passen. Fehim is nu in balbezit. Cerbah rent richting de bal. Fehim verovert de bal door een tackle van achteren. Fehim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Ali raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Benbadis komt het veld opgelopen.

3e minuut.
Merabtene bereikt de bal nog maar net als eerste. Merabtene passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bezzaz de bal. Benbadis is nu in balbezit. Benbadis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Daar is Mekhloufi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sissani onderschept slim de pass. Sissani speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mekhloufi neemt de hoekschop. Messaoud verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Cerbah geeft een lange en hoge pass. Mekhloufi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cerbah de bal. Bezzaz is nu in balbezit. Bezzaz haalt uit met een fantastische trap. Messaoud probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Abderrahmane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benbadis rent richting de bal. Benbadis draait met de bal, schiet en ... Messaoud probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Madani met een sublieme pass. Benbadis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sissani is nu in balbezit. Bezzaz verovert de bal door een tackle van achteren. Bezzaz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Doeltrap. Amani met een harde bal richting middenveld. Abderrahmane heeft problemen om de bal te vangen. Benbadis is nu in balbezit. Benbadis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Cerbah geeft de bal voor. Benbadis rent richting de bal. Benbadis passt de bal met de wreef. Bezzaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezzaz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Messaoud trapt de bal weg van het doel. Mekhloufi kopt de bal weg. Abderrahmane controleert de bal met de borst. Benbadis is nu in balbezit. Benbadis geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Abderrahmane rent richting de bal. Cerbah bereikt de bal nog maar net als eerste. Semghoun verovert de bal door een tackle van achteren. Fehim rent richting de bal. Fehim schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
chababe - cfggd 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chababe 61%, cfggd 39%.
chababe - cfggd 1:0

51e minuut.
Benbadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezzaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Benbadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezzaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezzaz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chababe 55%, cfggd 45%.
chababe - cfggd 1:0