Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
irbl galy mascara
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


18e minuut.
Sissani met een sublieme pass. Bouhired is nu in balbezit. Bouhired passt de bal in één keer door. Zaïm rent richting de bal. Zaïm haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Youcef met de inworp. Daar is Rahim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bouhired begaat een overtreding. Rahim roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Rahim kan niet meer verder spelen. Ouznadji komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Sissani bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaouchi rent richting de bal. Chaouchi probeert naar een medespeler te passen. Ennemri geeft een hoge lob. Ghafour werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
irbl - galy mascara 1:0

31e minuut.
Bouhired verovert de bal door een tackle van achteren. Ouznadji verovert de bal door een tackle van achteren. Naima tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ouznadji wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ouznadji kan niet meer verder spelen. Selmi komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Bouhired geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Djebar de bal. Zaïm rent richting de bal. Zaïm draait met de bal, schiet en ... Ouahabi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ghafour probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Bellat haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Benmostefa de bal. Saadallah bereikt de bal nog maar net als eerste. Saadallah haalt uit met een fantastische trap. Boutella maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: irbl 37%, galy mascara 63%.
irbl - galy mascara 1:0

49e minuut.
Djebar probeert de bal aan de voet te houden. Ennemri is nu in balbezit. Ennemri passt de bal zonder na te denken. Zaïm rent richting de bal. Zaïm haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Aribi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aribi geeft een hoge lob. Benmostefa is nu in balbezit. Saadallah bereikt de bal nog maar net als eerste. Saadallah draait met de bal, schiet en ... Paal! Boutella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
El Hadi geeft de bal voor. Lalmas kan de bal niet met de borst controleren. Lalmas passt de bal in één keer door. Saadallah rent richting de bal. Saadallah haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: irbl 42%, galy mascara 58%.
irbl - galy mascara 1:0