Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
abdou fc fc miloud
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 15.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Sénac bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahiedienne rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van El Hassani. El Hassani krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Khoualed rent richting de bal. Kaci Said onderschept slim de pass. ad Din rent richting de bal. Kaci Said is nu in balbezit. Kaci Said draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Seghir trapt de bal weg van het doel. ad Din kan de bal niet met de borst controleren. Kaci Said bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaci Said schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Soukhane met de inworp. Klungelig pakt Khoualed de bal. ad Din rent richting de bal. ad Din speelt de bal door. Daar is Assad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abdou fc 57%, fc miloud 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
abdou fc - fc miloud 0:0

47e minuut.
Khoualed bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadj Adlane onderschept slim de pass. Soukhane bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadj Adlane verovert de bal door een tackle van achteren. Hadj Adlane schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Adjali geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hadj Adlane met de inworp. ad Din rent richting de bal. ad Din schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
abdou fc - fc miloud 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abdou fc 57%, fc miloud 43%.
abdou fc - fc miloud 0:1