Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chababe mc moulodia
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 16.6
slecht Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Adjali is nu in balbezit. Adjali geeft een hoge lob. Fanon rent richting de bal. Chendri is nu in balbezit. Chendri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Boudiaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Boudiaf draait met de bal, schiet en ... Saadane probeert de bal aan de voet te houden. Saboundji kopt de bal weg. Daar is Saadane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Messaoud probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Boudiaf is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
chababe - mc moulodia 0:1

26e minuut.
Semghoun met een sublieme pass. Fehim is nu in balbezit. Boudiaf schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Boudiaf krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Kaddache bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kaddache raakt geblesseerd tijdens het duel. Ennemri met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Saadane de bal. Boudiaf rent richting de bal. Boudiaf schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
chababe - mc moulodia 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chababe 53%, mc moulodia 47%.
chababe - mc moulodia 0:2

46e minuut.
Farhi is nu in balbezit. Belhadj onderschept slim de pass. Belhadj probeert naar een medespeler te passen. Chendri is nu in balbezit. Chendri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Ennemri speelt de bal door. Boudiaf is nu in balbezit. Sissani met een sublieme pass. Chendri is nu in balbezit. Chendri schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
chababe - mc moulodia 0:3

58e minuut.
Selmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabet verovert de bal door een tackle van achteren. Tabet met een sublieme pass. Fehim rent richting de bal. Fehim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Daar is Ennemri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ennemri passt de bal met de wreef. Saadane geeft de bal voor. Adjali rent richting de bal. Adjali haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Fanon passt de bal zonder na te denken. Chendri bereikt de bal nog maar net als eerste. Boudiaf is nu in balbezit. Boudiaf draait met de bal, schiet en ... Messaoud werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Semghoun speelt de bal door. Selmi is nu in balbezit. Selmi passt de bal in één keer door. Fehim is nu in balbezit. Fehim haalt uit met een fantastische trap. Touil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
chababe - mc moulodia 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chababe 62%, mc moulodia 38%.
chababe - mc moulodia 1:3