Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cfggd galy mascara
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Ben Khalidi kopt de bal weg. Abdoun probeert wanhopig de bal te grijpen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bettache zal de hoekschop nemen. Aïn kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Aïn bereikt de bal nog maar net als eerste. Merabtene onderschept slim de pass. Merabtene met een sublieme pass. Bezzaz rent richting de bal. Bezzaz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Bezzaz passt de bal met de wreef. Mekhloufi rent richting de bal. Mekhloufi geeft een hoge lob. Bezzaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezzaz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Youcef is nu in balbezit. Mekhloufi is nu in balbezit. Youcef begaat een overtreding. Mekhloufi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ali komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bezzaz rent richting de bal. Bezzaz haalt uit met een fantastische trap. Ghafour bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mekhloufi zal de hoekschop nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cfggd 52%, galy mascara 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cfggd - galy mascara 0:0

48e minuut.
Cerbah is nu in balbezit. Bellat verovert de bal door een tackle van achteren. Ali rent richting de bal. Bellat verovert de bal door een tackle van achteren. Bellat draait met de bal, schiet en ... Abdoun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Youcef speelt de bal door. Saadallah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Khalidi onderschept slim de pass. Bellat onderschept slim de pass. Bellat draait met de bal, schiet en ... Abdoun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Djebar geeft een lange en hoge pass. Madani heeft problemen om de bal te vangen. Madani met een sublieme pass. Bezzaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezzaz haalt uit met een fantastische trap. Ghafour probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cfggd 53%, galy mascara 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cfggd - galy mascara 0:0