Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mc moulodia abdou fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Sénac schiet op doel. Rouane probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Menguellet rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Menguellet zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Tabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Menguellet verovert de bal door een tackle van achteren. Menguellet speelt de bal door. Sénac rent richting de bal. Sénac haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Mahiedienne bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahiedienne probeert naar een medespeler te passen. Adjali speelt de bal door. Sénac rent richting de bal. Sénac schiet op doel. Touil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Lamari onderschept slim de pass. Lamari passt de bal in één keer door. Tabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Sénac onderschept slim de pass. Sénac draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Soukhane bereikt de bal nog maar net als eerste. Soukhane geeft de bal voor. Tabet kopt de bal weg. Boudiaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Boudiaf schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mc moulodia 43%, abdou fc 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mc moulodia - abdou fc 0:0

81e minuut.
Belhocine onderschept slim de pass. Belhocine probeert naar een medespeler te passen. Ennemri probeert naar een medespeler te passen. Boudiaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Boudiaf haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mc moulodia 57%, abdou fc 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mc moulodia - abdou fc 0:0