Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
galy mascara mc moulodia
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Youcef geeft een hoge lob. Ennemri kopt de bal weg. Chendri heeft problemen om de bal te vangen. Chendri schiet op doel. Daar is Asselah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Aïn geeft de bal voor. Klungelig pakt Ennemri de bal. Ouznadji bereikt de bal nog maar net als eerste. Chendri rent richting de bal. Chendri schiet op doel. Ghafour verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Fanon rent richting de bal. Chendri rent richting de bal. Ouznadji is nu in balbezit. Chendri onderschept slim de pass. Chendri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Chendri heeft problemen om de bal te vangen. Aïn rent richting de bal. Chendri onderschept slim de pass. Chendri geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Asselah de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
galy mascara - mc moulodia 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: galy mascara 68%, mc moulodia 32%.
galy mascara - mc moulodia 0:1

65e minuut.
Kaddache passt de bal zonder na te denken. Boudiaf is nu in balbezit. Youcef maakt een afschuwelijke overtreding. Youcef krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Ouznadji passt de bal met de wreef. Adjali bereikt de bal nog maar net als eerste. Adjali speelt de bal door. Boudiaf rent richting de bal. Boudiaf draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Youcef verovert de bal door een tackle van achteren. Youcef geeft een lange en hoge pass. Kaddache is nu in balbezit. Kaddache geeft de bal voor. Lalmas kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
galy mascara - mc moulodia 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: galy mascara 56%, mc moulodia 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
galy mascara - mc moulodia 1:1