Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSC USMBA
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Kraouche onderschept slim de pass. Kraouche geeft de bal voor. Megharia is nu in balbezit. Megharia haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bellat de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Deghiche kopt de bal weg. Madjer probeert naar een medespeler te passen. Saadallah rent richting de bal. Megharia rent richting de bal. Megharia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Merzekane is nu in balbezit. Sofiane verovert de bal door een tackle van achteren. Sofiane speelt de bal door. Benmoussa bereikt de bal nog maar net als eerste. Benmoussa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Ali geeft een hoge lob. Benbadis heeft problemen om de bal te vangen. Megharia rent richting de bal. Megharia draait met de bal, schiet en ... Bezzaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSC - USMBA 0:1

30e minuut.
Saadallah heeft problemen om de bal te vangen. Kermali rent richting de bal. Saadallah verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Megharia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Megharia draait met de bal, schiet en ... Bezzaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSC 47%, USMBA 53%.
CSC - USMBA 0:1

46e minuut.
Merzekane speelt de bal door. Messaoudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Messaoudi speelt de bal door. Benmoussa rent richting de bal. Benmoussa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CSC - USMBA 1:1

57e minuut.
Kraouche speelt de bal door. Ziani is nu in balbezit. Ziani geeft een hoge lob. Megharia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mami geeft een hoge lob. Ammour probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Amine Aoudia heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSC - USMBA 2:1

82e minuut.
Kraouche verovert de bal door een tackle van achteren. Kraouche met een sublieme pass. Benbadis met een sublieme pass. Megharia is nu in balbezit. Megharia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Akrour geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Deghiche met de inworp. Sofiane bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofiane draait met de bal, schiet en ... Ammour probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSC 38%, USMBA 62%.
CSC - USMBA 2:1
CSC