Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mca alger algeryan
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 16.6
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


17e minuut.
Fekhar met de inworp. Belbachir bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouali tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ouali krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Mguellati verovert de bal door een tackle van achteren. Mguellati passt de bal met de wreef. Ben Khalidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Khalidi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Deghmani de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Ben Khalidi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ouyahia komt het veld opgelopen. Saadallah met de inworp. Ouali rent richting de bal. Ouali draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Ouyahia rent richting de bal. Ouyahia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mca alger 68%, algeryan 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mca alger - algeryan 0:0

47e minuut.
Belbachir is nu in balbezit. Ouali onderschept slim de pass. Ouali probeert naar een medespeler te passen. Ouyahia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouyahia draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Klungelig pakt Mguellati de bal. Anka is nu in balbezit. Mguellati verovert de bal door een tackle van achteren. Boulala verovert de bal door een tackle van achteren. Boulala haalt uit met een fantastische trap. Taïder kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Mguellati passt de bal met de wreef. Ouali rent richting de bal. Ouali passt de bal zonder na te denken. Ouyahia is nu in balbezit. Ouyahia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mca alger - algeryan 0:1

63e minuut.
Liabes passt de bal in één keer door. Fekhar rent richting de bal. Farhi is nu in balbezit. Fekhar onderschept slim de pass. Fekhar schiet op doel. Menad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mca alger 44%, algeryan 56%.
mca alger - algeryan 0:1