Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
algeryan mca alger
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 14.5
matig Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


10e minuut.
Deghmani geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saadallah met een snelle inworp. Klungelig pakt Ouali de bal. Ouali haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
algeryan - mca alger 1:0

16e minuut.
Nouriya met een sublieme pass. Saadallah bereikt de bal nog maar net als eerste. Saadallah passt de bal zonder na te denken. Ouyahia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouyahia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Saadallah is nu in balbezit. Saadallah passt de bal in één keer door. Boulala bereikt de bal nog maar net als eerste. Anka bereikt de bal nog maar net als eerste. Anka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Fekhar probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ouali de bal. Ayad tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ayad krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Taïder met een sublieme pass. Ayad kopt de bal weg. Mguellati probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Anka is nu in balbezit. Anka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: algeryan 48%, mca alger 52%.
algeryan - mca alger 1:0

60e minuut.
El Hadi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fekhar met een snelle inworp. Nouriya rent richting de bal. Nouriya geeft een hoge lob. Menad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Ouznadji raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bakour komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: algeryan 33%, mca alger 67%.
algeryan - mca alger 1:0