Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HGZTYUHG USMBA
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.7
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Ould Zmirli probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bennabi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Megharia is nu in balbezit. Megharia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HGZTYUHG - USMBA 0:1

11e minuut.
Messaoudi kopt de bal weg. Klungelig pakt Oudjani de bal. Madjer geeft een hoge lob. Megharia heeft problemen om de bal te vangen. Megharia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Ramdani rent richting de bal. Messaoudi verovert de bal door een tackle van achteren. Messaoudi speelt de bal door. Megharia bereikt de bal nog maar net als eerste. Megharia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Aruj probeert de bal met de borst te controleren. Ould Zmirli verovert de bal door een tackle van achteren. Ould Zmirli draait met de bal, schiet en ... Bennabi probeert de bal aan de voet te houden. Anka geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Attaf met een harde bal richting middenveld. Madjer kopt de bal weg. Ould Zmirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Megharia is nu in balbezit. Megharia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Amine Aoudia trapt de bal weg van het doel. Ould Zmirli kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Sebdou de bal onder controle te krijgen. Megharia is nu in balbezit. Megharia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Merzekane zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anka is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ramdani. Ramdani krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Ould Zmirli rent richting de bal. Ramdani rent richting de bal. Ramdani passt de bal in één keer door. Johnson is nu in balbezit. Johnson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HGZTYUHG - USMBA 1:1

43e minuut.
Ali zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zarabi rent richting de bal. Zarabi probeert naar een medespeler te passen. Johnson is nu in balbezit. Johnson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HGZTYUHG 43%, USMBA 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HGZTYUHG - USMBA 1:1

82e minuut.
Sebdou bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebdou passt de bal zonder na te denken. Ramdani probeert naar een medespeler te passen. Johnson rent richting de bal. Johnson schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HGZTYUHG 35%, USMBA 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HGZTYUHG - USMBA 1:1