Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
USMBA HGZTYUHG
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.2
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zarabi probeert naar een medespeler te passen. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson schiet op doel. Ammour kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
USMBA - HGZTYUHG 0:1

8e minuut.
Messaoudi geeft de bal voor. Megharia bereikt de bal nog maar net als eerste. Megharia probeert naar een medespeler te passen. Ali rent richting de bal. Ali draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Aït-Alia probeert de bal aan de voet te houden. Ramdani rent richting de bal. Ould Zmirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ould Zmirli schiet op doel. Ramdani probeert de bal aan de voet te houden. Attaf bokst de bal weg.

18e minuut.
Ammour trapt de bal weg. Oudjani kopt de bal weg. Amine Aoudia kan de bal niet met de borst controleren. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Merzekane is nu in balbezit. Zarabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Merzekane begaat een overtreding. Zarabi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Oudjani komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
USMBA - HGZTYUHG 0:2

28e minuut.
Bennabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ould Zmirli onderschept slim de pass. Ould Zmirli probeert naar een medespeler te passen. Megharia rent richting de bal. Megharia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
USMBA - HGZTYUHG 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USMBA 60%, HGZTYUHG 40%.
USMBA - HGZTYUHG 1:2

50e minuut.
Ramdani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramdani geeft de bal voor. Amine Aoudia rent richting de bal. Zarabi verovert de bal door een tackle van achteren. Zarabi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Oudjani bereikt de bal nog maar net als eerste. Oudjani met een sublieme pass. Merzekane bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarabi verovert de bal door een tackle van achteren. Zarabi haalt uit met een fantastische trap. Ammour bokst de bal weg.

84e minuut.
Zarabi geeft een lange en hoge pass. Amine Aoudia bereikt de bal nog maar net als eerste. Amine Aoudia geeft de bal voor. Megharia bereikt de bal nog maar net als eerste. Megharia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Dahar geeft de bal voor. Megharia rent richting de bal. Ould Zmirli is nu in balbezit. Megharia is nu in balbezit. Megharia haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USMBA 47%, HGZTYUHG 53%.
USMBA - HGZTYUHG 1:2