Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
algeryan cvcvxcvxc
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 15.8
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Mguellati onderschept slim de pass. Mguellati passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Nouriya de bal. Méniri bereikt de bal nog maar net als eerste. Méniri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
algeryan - cvcvxcvxc 0:1

15e minuut.
Nouriya rent richting de bal. Hadj Adlane verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Liabes. Hadj Adlane raakt geblesseerd tijdens het duel. Méniri komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Liabes verovert de bal door een tackle van achteren. Mguellati rent richting de bal. Mguellati met een sublieme pass. Ouyahia is nu in balbezit. Ouyahia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
algeryan - cvcvxcvxc 1:1

25e minuut.
Mguellati rent richting de bal. El Mokrani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mguellati verovert de bal door een tackle van achteren. Mguellati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
algeryan - cvcvxcvxc 2:1

27e minuut.
Fekhar bereikt de bal nog maar net als eerste. Fekhar geeft een hoge lob. Khaled heeft problemen om de bal te vangen. Mguellati is nu in balbezit. Mguellati schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
algeryan - cvcvxcvxc 3:1

33e minuut.
Nouriya geeft een hoge lob. El Mokrani rent richting de bal. Ouyahia verovert de bal door een tackle van achteren. Mguellati is nu in balbezit. Mguellati haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Inworp. Hadj Adlane met de inworp. Méniri rent richting de bal. Méniri geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hannachi de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Merabtene rent richting de bal. Merabtene passt de bal zonder na te denken. Daar is Semghoun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ouyahia is nu in balbezit. Ouyahia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: algeryan 36%, cvcvxcvxc 64%.
algeryan - cvcvxcvxc 3:1

53e minuut.
Nouriya speelt de bal door. Klungelig pakt Ouyahia de bal. Khaled bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouyahia verovert de bal door een tackle van achteren. Ouyahia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Méniri met een sublieme pass. Daar is Ouznadji, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ouznadji passt de bal zonder na te denken. Ouyahia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouyahia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
algeryan - cvcvxcvxc 4:1

57e minuut.
Méniri is nu in balbezit. Ouyahia verovert de bal door een tackle van achteren. Méniri is nu in balbezit. Ouyahia rent richting de bal. Ouyahia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Semghoun rent richting de bal. Semghoun geeft de bal voor. Hannachi kopt de bal weg. Méniri rent richting de bal. Méniri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Mediène probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Khaled met een snelle inworp. Daar is Hadj Adlane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hadj Adlane geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hadj Adlane bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadj Adlane schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
algeryan - cvcvxcvxc 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: algeryan 38%, cvcvxcvxc 62%.
algeryan - cvcvxcvxc 4:2