Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SATIAGO mca alger
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 14.4
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


18e minuut.
Ayad probeert naar een medespeler te passen. Ighil is nu in balbezit. Zerdab begaat een overtreding. Zerdab krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Fergani bereikt de bal nog maar net als eerste. Farhi speelt de bal door. Deghmani controleert de bal met de borst. Deghmani geeft de bal voor. Ouznadji kopt de bal weg. Menad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Daar is Anka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boulala is nu in balbezit. Boulala draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ajebbar de bal onder controle te krijgen. Horr maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SATIAGO - mca alger 0:1

39e minuut.
Zerdab zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Ajebbar de bal. Ajebbar passt de bal met de wreef. Ouznadji is nu in balbezit. Ouznadji geeft een hoge lob. Menad bokst de bal weg. Fergani springt en kopt de bal. Klungelig pakt Deghmani de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SATIAGO 43%, mca alger 57%.
SATIAGO - mca alger 0:1

67e minuut.
Godih probeert naar een medespeler te passen. Derouaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Derouaz geeft een hoge lob. Anka is nu in balbezit. Anka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Ouznadji geeft een lange en hoge pass. Deghmani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fergani rent richting de bal. Fergani haalt uit met een fantastische trap. Menad werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SATIAGO - mca alger 1:1

85e minuut.
Godih rent richting de bal. Godih geeft een lange en hoge pass. Bouabdallah bereikt de bal nog maar net als eerste. Anka verovert de bal door een tackle van achteren. Anka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SATIAGO 57%, mca alger 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SATIAGO - mca alger 1:1