Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SATIAGO algeryan
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Daar is Nouriya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ajebbar rent richting de bal. Ajebbar met een sublieme pass. Fergani rent richting de bal. Fergani haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Mediène is nu in balbezit. Rouag onderschept slim de pass. Liabes rent richting de bal. Rouag verovert de bal door een tackle van achteren. Rouag schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SATIAGO - algeryan 1:0

20e minuut.
Mostaghanemi kan de bal niet met de borst controleren. Ouali verovert de bal door een tackle van achteren. Ouali speelt de bal door. Ouyahia is nu in balbezit. Ouyahia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Hannachi geeft een hoge lob. Inworp. Ajebbar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ouznadji bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouznadji geeft een lange en hoge pass. Taïder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Klungelig pakt Liabes de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rouag. Liabes raakt geblesseerd tijdens het duel. Nouriya met een snel genomen vrije trap. Bouabdallah heeft problemen om de bal te vangen. Ouyahia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouyahia haalt uit met een fantastische trap. Horr maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SATIAGO - algeryan 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SATIAGO 48%, algeryan 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SATIAGO - algeryan 1:1

68e minuut.
Mostaghanemi probeert naar een medespeler te passen. Benmoussa is nu in balbezit. Benmoussa passt de bal zonder na te denken. Ouyahia is nu in balbezit. Ouyahia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Inworp. Fekhar met een snelle inworp. Ajebbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouali verovert de bal door een tackle van achteren. Ouali draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
El Mouhib rent richting de bal. El Mouhib passt de bal zonder na te denken. Ouyahia is nu in balbezit. Ouyahia draait met de bal, schiet en ... Horr werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SATIAGO - algeryan 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SATIAGO 51%, algeryan 49%.
SATIAGO - algeryan 1:2