Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSC SATIAGO
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
14 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.1
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Benbadis passt de bal zonder na te denken. Deghiche is nu in balbezit. Benmoussa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Deghiche moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Deghiche kan niet meer verder spelen. Al-Qassantini komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Kermali met een sublieme pass. Zerdab probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Benmoussa de bal. Benmoussa draait met de bal, schiet en ... Horr werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bouabdallah is nu in balbezit. Bouabdallah geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Zerdab geeft een hoge lob. Al-Qassantini is nu in balbezit. Al-Qassantini passt de bal zonder na te denken. Benmoussa bereikt de bal nog maar net als eerste. Benmoussa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
CSC - SATIAGO 1:0

42e minuut.
Kermali verovert de bal door een tackle van achteren. Sofiane is nu in balbezit. Sofiane passt de bal met de wreef. Mostaghanemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mostaghanemi geeft de bal voor. Bezzaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSC 39%, SATIAGO 61%.
CSC - SATIAGO 1:0

62e minuut.
Benmoussa kopt de bal weg. Bencheikh is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zerdab. Zerdab krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSC 31%, SATIAGO 69%.
CSC - SATIAGO 1:0
CSC