Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HGZTYUHG algeryan
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.8
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


25e minuut.
Oudjani rent richting de bal. Ramdani is nu in balbezit. Ramdani passt de bal in één keer door. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HGZTYUHG 53%, algeryan 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HGZTYUHG - algeryan 0:0

52e minuut.
Mediène geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hannachi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Zarabi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zarabi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Hannachi kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Nouriya de bal onder controle te krijgen. Johnson is nu in balbezit. Johnson haalt uit met een fantastische trap. Taïder probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HGZTYUHG - algeryan 1:0

64e minuut.
Zarabi is nu in balbezit. Zarabi met een sublieme pass. Liabes rent richting de bal. Johnson onderschept slim de pass. Johnson haalt uit met een fantastische trap. Taïder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Taïder met een sublieme pass. Bennabi is nu in balbezit. Ouyahia verovert de bal door een tackle van achteren. Ouali rent richting de bal. Ouali haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Bennabi rent richting de bal. Bennabi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fekhar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ouali geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HGZTYUHG - algeryan 1:1

76e minuut.
Zarabi probeert naar een medespeler te passen. Mediène rent richting de bal. Mediène met een sublieme pass. Johnson is nu in balbezit. Johnson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Nouriya bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouriya passt de bal met de wreef. Fekhar speelt de bal door. Saadallah is nu in balbezit. Saadallah schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HGZTYUHG 51%, algeryan 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HGZTYUHG - algeryan 1:1