Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mca alger azertyuuoo
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Hima bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Bouguèche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hima bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouguèche is nu in balbezit. Bouguèche haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Saadi met een sublieme pass. Bouguèche heeft problemen om de bal te vangen. Hima rent richting de bal. Bouguèche rent richting de bal. Bouguèche haalt uit met een fantastische trap. Menad bokst de bal weg.

20e minuut.
Bouguèche verovert de bal door een tackle van achteren. Farhi verovert de bal door een tackle van achteren. Hima rent richting de bal. Hima schiet op doel. Menad probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rouane met de inworp. Godih is nu in balbezit. Hima onderschept slim de pass. Hima geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Saadi is nu in balbezit. Godih rent richting de bal. Godih passt de bal met de wreef. Anka bereikt de bal nog maar net als eerste. Anka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Hima is nu in balbezit. Ayad bereikt de bal nog maar net als eerste. Godih speelt de bal door. Anka bereikt de bal nog maar net als eerste. Anka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mca alger - azertyuuoo 1:0

43e minuut.
Hima verovert de bal door een tackle van achteren. Hima met een sublieme pass. Bouguèche bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouguèche haalt uit met een fantastische trap. Menad probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mca alger - azertyuuoo 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mca alger 62%, azertyuuoo 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mca alger - azertyuuoo 1:1

51e minuut.
Ayad onderschept slim de pass. Boulala bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zeghdoud. Zeghdoud krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Godih passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Saadi de bal. Saadi met een sublieme pass. Bouguèche is nu in balbezit. Bouguèche schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Boulala rent richting de bal. Boulala geeft de bal voor. ibn Ziad rent richting de bal. Godih rent richting de bal. Godih draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mca alger 57%, azertyuuoo 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mca alger - azertyuuoo 1:1