Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cvcvxcvxc CSC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


16e minuut.
Kraouche bereikt de bal nog maar net als eerste. Méniri onderschept slim de pass. Méniri speelt de bal door. Hadj Adlane rent richting de bal. Hadj Adlane draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Bellat geeft de bal voor. Inworp. Al-Halabi met een snelle inworp. Méniri rent richting de bal. Méniri haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
cvcvxcvxc - CSC 1:0

33e minuut.
Sofiane onderschept slim de pass. Sofiane probeert naar een medespeler te passen. Benmoussa is nu in balbezit. Benmoussa draait met de bal, schiet en ... Merabtene probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
El Mokrani geeft een hoge lob. Inworp. Bencheikh met de inworp. Sofiane bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofiane geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cvcvxcvxc 50%, CSC 50%.
cvcvxcvxc - CSC 1:0

57e minuut.
El Djazaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofiane onderschept slim de pass. Sofiane probeert naar een medespeler te passen. Benmoussa is nu in balbezit. Benmoussa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Sofiane is nu in balbezit. Sofiane probeert naar een medespeler te passen. Méniri bereikt de bal nog maar net als eerste. Méniri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cvcvxcvxc - CSC 2:0

72e minuut.
Semghoun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khaled bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraouche tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kraouche krijgt een gele kaart. Khaled is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Semghoun zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bellat is nu in balbezit. Hadj Adlane verovert de bal door een tackle van achteren. Hadj Adlane draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cvcvxcvxc - CSC 3:0

80e minuut.
El Mokrani trapt de bal weg van het doel. ibn Ziri geeft de bal voor. Benbadis kopt de bal weg. Hadj Adlane rent richting de bal. Hadj Adlane draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
cvcvxcvxc - CSC 4:0

84e minuut.
Hadj Adlane bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellat rent richting de bal. Hadj Adlane onderschept slim de pass. Hadj Adlane haalt uit met een fantastische trap. Bezzaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cvcvxcvxc 50%, CSC 50%.
cvcvxcvxc - CSC 4:0

CSC