Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SATIAGO USMBA
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Rouag geeft de bal voor. Aït Kaci probeert naar een medespeler te passen. Merzekane heeft problemen om de bal te vangen. Fergani bereikt de bal nog maar net als eerste. Fergani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Rouag passt de bal zonder na te denken. Fergani bereikt de bal nog maar net als eerste. Aït Kaci legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Aït Kaci krijgt een gele kaart. Fergani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rouag legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Ammour probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SATIAGO - USMBA 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SATIAGO 51%, USMBA 49%.
SATIAGO - USMBA 1:0

59e minuut.
Madjer is nu in balbezit. Madjer speelt de bal door. Amine Aoudia speelt de bal door. Ouznadji bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouznadji geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Madjer bereikt de bal nog maar net als eerste. Madjer geeft een hoge lob. Bouabdallah rent richting de bal. Megharia onderschept slim de pass. Megharia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Megharia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ajebbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajebbar speelt de bal door. Fergani is nu in balbezit. Fergani schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Aït Kaci rent richting de bal. Aït Kaci probeert naar een medespeler te passen. Zerdab is nu in balbezit. Megharia onderschept slim de pass. Megharia schiet op doel. Horr verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SATIAGO - USMBA 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SATIAGO 46%, USMBA 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SATIAGO - USMBA 1:1