Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mca alger HGZTYUHG
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 15.9
slecht Schieten waardeloos
hopeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Boulala bereikt de bal nog maar net als eerste. Boulala probeert naar een medespeler te passen. Anka is nu in balbezit. Anka draait met de bal, schiet en ... Attaf maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mca alger - HGZTYUHG 1:0

8e minuut.
El Hadi geeft een hoge lob. Inworp. Hannachi met een snelle inworp. Zarabi rent richting de bal. Zarabi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Klungelig pakt Oudjani de bal. Oudjani kopt de bal weg. Daar is El Hadi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Johnson is nu in balbezit. Johnson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mca alger 59%, HGZTYUHG 41%.
mca alger - HGZTYUHG 1:0

54e minuut.
Dahar geeft een hoge lob. Farhi kopt de bal weg. Klungelig pakt Youcef de bal. Zarabi rent richting de bal. Zarabi draait met de bal, schiet en ... Menad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Hannachi rent richting de bal. Inworp. Hannachi met een snelle inworp. Zarabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarabi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mca alger - HGZTYUHG 1:1

80e minuut.
Oudjani verovert de bal door een tackle van achteren. Oudjani met een sublieme pass. Johnson is nu in balbezit. Johnson schiet op doel. Na een snelle pass probeert Deghmani de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat. Menad bokst de bal weg.

82e minuut.
Hannachi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zarabi geeft de bal voor. Dahar heeft problemen om de bal te vangen. Dahar passt de bal in één keer door. Ramdani geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mca alger 71%, HGZTYUHG 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mca alger - HGZTYUHG 1:1