Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
azertyuuoo SATIAGO
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 15
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Zeghdoud is nu in balbezit. Zeghdoud met een sublieme pass. Daar is Hima, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bouguèche rent richting de bal. Bouguèche schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
azertyuuoo - SATIAGO 1:0

34e minuut.
Zerdab geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ajebbar de bal onder controle te krijgen. Bouguèche is nu in balbezit. Bouguèche schiet op doel. Na een snelle pass probeert El Mouhib de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: azertyuuoo 47%, SATIAGO 53%.
azertyuuoo - SATIAGO 1:0

47e minuut.
ibn Ziad is nu in balbezit. Ouznadji verovert de bal door een tackle van achteren. Abdeslam rent richting de bal. Ouznadji verovert de bal door een tackle van achteren. Ouznadji geeft de bal voor. Dilem kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Zerdab probeert naar een medespeler te passen. Ouznadji rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van ibn Ziad. Ouznadji raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

79e minuut.
Djoudi rent richting de bal. Djoudi passt de bal met de wreef. Benmoussa rent richting de bal. Benmoussa geeft een hoge lob. Daar is Abdeslam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dilem bokst de bal weg.

86e minuut.
Inworp. ibn Ziad zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saadi heeft problemen om de bal te vangen. Saadi met een sublieme pass. El Mouhib speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
azertyuuoo - SATIAGO 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: azertyuuoo 54%, SATIAGO 46%.
azertyuuoo - SATIAGO 2:0