Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mca alger CSC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
14.4 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Sofiane probeert naar een medespeler te passen. Daar is Benmoussa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ayad geeft een hoge lob. Klungelig pakt Benmoussa de bal. Benmoussa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mca alger - CSC 0:1

17e minuut.
Belkheir verovert de bal door een tackle van achteren. Belkheir geeft een lange en hoge pass. Ayad heeft problemen om de bal te vangen. Sofiane is nu in balbezit. Sofiane haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mca alger - CSC 0:2

20e minuut.
Ayad rent richting de bal. Ayad met een sublieme pass. Belkheir is nu in balbezit. Anka verovert de bal door een tackle van achteren. Anka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Godih geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bencheikh met de inworp. Sofiane is nu in balbezit. Sofiane geeft een lange en hoge pass. Menad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Deghmani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Benmoussa is nu in balbezit. Benmoussa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mca alger - CSC 0:3

32e minuut.
El Hadi geeft de bal voor. Inworp. Bencheikh met de inworp. Sofiane bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofiane geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Ighil verovert de bal door een tackle van achteren. Kraouche rent richting de bal. Kraouche geeft een hoge lob. Anka is nu in balbezit. Anka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mca alger 54%, CSC 46%.
mca alger - CSC 0:3

49e minuut.
Boulala met een sublieme pass. Ighil is nu in balbezit. Ighil passt de bal in één keer door. Anka rent richting de bal. Anka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mca alger - CSC 1:3

60e minuut.
El Hadi verovert de bal door een tackle van achteren. El Hadi met een sublieme pass. Godih probeert naar een medespeler te passen. Anka rent richting de bal. Anka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Godih is nu in balbezit. Deghiche schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Godih raakt geblesseerd tijdens het duel. Godih met een snel genomen vrije trap. Bellat kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mami de bal onder controle te krijgen. Ighil bereikt de bal nog maar net als eerste. Ighil schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Godih kopt de bal weg. Belkheir kan de bal niet met de borst controleren. Belkheir geeft een hoge lob. Benmoussa rent richting de bal. Benmoussa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mca alger 34%, CSC 66%.
mca alger - CSC 1:3

CSC