Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSC mca alger
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 14.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
hopeless Verdedigen hopeless


3e minuut.
Bencheikh met de inworp. Kermali bereikt de bal nog maar net als eerste. Kermali probeert naar een medespeler te passen. Benmoussa rent richting de bal. Benmoussa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Boulala controleert de bal met de borst. Belbachir met een sublieme pass. Belkheir probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Anka bereikt de bal nog maar net als eerste. Anka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
El Hadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bencheikh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bencheikh met een sublieme pass. Benmoussa rent richting de bal. Benmoussa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Bencheikh verovert de bal door een tackle van achteren. Bencheikh speelt de bal door. Youcef bereikt de bal nog maar net als eerste. Benmoussa verovert de bal door een tackle van achteren. Benmoussa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Kraouche passt de bal in één keer door. Ighil is nu in balbezit. Ighil met een sublieme pass. Anka bereikt de bal nog maar net als eerste. Anka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSC 40%, mca alger 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CSC - mca alger 0:0

65e minuut.
El Hadi onderschept slim de pass. Belbachir is nu in balbezit. Belbachir speelt de bal door. Anka rent richting de bal. Anka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Kermali rent richting de bal. Belbachir begaat een overtreding. Kermali raakt geblesseerd tijdens het duel. Kermali met een snel genomen vrije trap. Farhi heeft problemen om de bal te vangen. Benmoussa rent richting de bal. Benmoussa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

73e minuut.
Benmoussa is nu in balbezit. El Hadi is nu in balbezit. El Hadi met een sublieme pass. Kraouche rent richting de bal. Kraouche draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Kraouche met een sublieme pass. Sofiane rent richting de bal. Ayad rent richting de bal. Sofiane onderschept slim de pass. Sofiane draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Ayad probeert naar een medespeler te passen. Bellat geeft een hoge lob. Benmoussa rent richting de bal. Benmoussa haalt uit met een fantastische trap. Menad probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSC - mca alger 1:0

86e minuut.
Bellat geeft de bal voor. El Hadi probeert de bal aan de voet te houden. Bencheikh speelt de bal door. Benmoussa is nu in balbezit. Benmoussa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Daar is Belbachir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sofiane speelt de bal door. Youcef heeft problemen om de bal te vangen. Benmoussa bereikt de bal nog maar net als eerste. Benmoussa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSC - mca alger 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSC 49%, mca alger 51%.
CSC - mca alger 2:0
CSC