Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SATIAGO HGZTYUHG
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
43% Spel op eigen helft 57%
17 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.4
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Zerdab met een snelle inworp. Ouznadji rent richting de bal. Ouznadji geeft een hoge lob. Fergani bereikt de bal nog maar net als eerste. Fergani haalt uit met een fantastische trap. Attaf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Mostaghanemi onderschept slim de pass. Mostaghanemi speelt de bal door. Fergani rent richting de bal. Fergani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SATIAGO - HGZTYUHG 1:0

18e minuut.
Sebdou probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ouznadji met de inworp. Boulala rent richting de bal. Boulala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SATIAGO - HGZTYUHG 2:0

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Benmoussa met een snelle inworp. Boulala rent richting de bal. Boulala draait met de bal, schiet en ... Attaf maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Fergani is nu in balbezit. Bennabi verovert de bal door een tackle van achteren. Oudjani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajebbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajebbar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Oudjani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mostaghanemi onderschept slim de pass. Mostaghanemi speelt de bal door. Daar is Boulala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boulala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SATIAGO - HGZTYUHG 3:0

45e minuut.
Boulala passt de bal in één keer door. Fergani is nu in balbezit. Bennabi begaat een overtreding. Fergani wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Fergani kan niet meer verder spelen. Kehiha komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SATIAGO 33%, HGZTYUHG 67%.
SATIAGO - HGZTYUHG 3:0

49e minuut.
Kehiha onderschept slim de pass. Boulala heeft problemen om de bal te vangen. Kehiha rent richting de bal. Kehiha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SATIAGO - HGZTYUHG 4:0

56e minuut.
Mostaghanemi verovert de bal door een tackle van achteren. Mostaghanemi passt de bal in één keer door. Kehiha bereikt de bal nog maar net als eerste. Kehiha schiet op doel. Attaf maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SATIAGO - HGZTYUHG 5:0

63e minuut.
Oudjani bereikt de bal nog maar net als eerste. Oudjani probeert naar een medespeler te passen. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson schiet op doel. Horr probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SATIAGO - HGZTYUHG 5:1

80e minuut.
Hannachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerdab is nu in balbezit. Zerdab geeft de bal voor. Kehiha rent richting de bal. Kehiha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Benmoussa geeft een hoge lob. Ajebbar kopt de bal weg. Kehiha is nu in balbezit. Kehiha draait met de bal, schiet en ... Aït-Alia probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SATIAGO - HGZTYUHG 6:1

88e minuut.
Hannachi geeft de bal voor. Oudjani rent richting de bal. Oudjani geeft de bal voor. Dahar is nu in balbezit. Dahar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SATIAGO 53%, HGZTYUHG 47%.
SATIAGO - HGZTYUHG 6:1